Taxa pentru anumite categorii de viza (imigrant si non-imigrant) va suferi modificari incepand cu data de 12 septembrie 2014. Toti solicitantii de viza trebuie sa achite contravaloarea noii taxe ce va intra in vigoare la data efectuarii plati. Exceptie fac taxele de procesare pentru vizele de imigrare, ce se achita pe plan intern la National Visa Center (NVC) si vor intra in vigoare in ziua facturarii. Taxele ce vor fi reduse sunt nereturnabile. Daca o plata se efectueaza inainte de 12 septembrie 2014 si aceasta va fi redusa ulterior, nu putem returna diferenta. Taxele majorate (doar cele de non-imigrare): Taxele deja achitate vor fi acceptate 90 zile dupa ce vor intra in vigoare noile modificari, dupa cum urmeaza:

  • Daca ati platit taxa de viza inainte de 12 septembrie 2014 si interviul este programat inainte sau in ziua de 11 decembrie 2014 nu trebuie sa achitati diferenta.
  • Daca ati achitat taxa inainte de 12 septembrie 2014 si interviul de viza este in sau dupa ziua de 12 decembrie 2014 va trebui sa platiti diferenta de bani dintre cele 2 taxe.

Puteti gasi o lista cu toate taxele pentru solicitare viza apasand aici.

 

Brooklyn Bridge

Bine ati venit pe site-ul Serviciului de Informatii Vize SUA pentru Republica Moldova. Pe acest web site puteti gasi informatii despre vizele temporare sau de imigrare pentru SUA, precum si conditiile de aplicare pentru fiecare tip de viza. Puteti de asemenea sa aflati informatii despre modalitatea de plata a taxei de procesare a vizei si modul in care puteti programa un interviu la Ambasada SUA din Chisinau.

Acesta este site-ul oficial pentru informatii despre vize al Ambasadei SUA in Republica Moldova.