Dacă sunteţi cetăţean al unei ţări care face parte din programul Visa Waiver şi aţi primit o notificare conform căreia nu mai sunteţi eligibil să călătoriţi în SUA în baza acestui program, trebuie să solicitaţi o viză temporară cu cel puţin trei luni înainte de data aproximativă a călătoriei. În eventualitatea în care planurile de călătorie nu sunt urgente ar trebui să achitaţi taxa de solicitare a vizei, să completaţi formularul DS-160 de pe site-ul ceac.state.gov/genniv/ şi să efectuaţi o programare. În cazul în care călătoria este urgentă, puteţi solicita o programare în regim de urgenţă. Vă rugăm să includeţi în cererea dumneavoastră data şi scopul călătoriei şi, de asemenea, o copie a mesajului primit de la Serviciul Vamal şi de Protecţie a Frontierei cu privire la statusul ESTA.
Dacă în trecut aţi mai solicitat o viză şi doriţi să vă programaţi pentru un alt interviu de solicitare a vizei, vă rugăm să completaţi un nou formular DS-160 (formularul DS-160 poate fi găsit aici). După completare, actualizaţi profilul cu noul număr al formularului DS-160, înainte de a efectua o nouă programare.
Brooklyn Bridge

Bine ati venit pe site-ul Serviciului de Informatii Vize SUA pentru Republica Moldova. Pe acest web site puteti gasi informatii despre vizele temporare sau de imigrare pentru SUA, precum si conditiile de aplicare pentru fiecare tip de viza. Puteti de asemenea sa aflati informatii despre modalitatea de plata a taxei de procesare a vizei si modul in care puteti programa un interviu la Ambasada SUA din Chisinau.

Acesta este site-ul oficial pentru informatii despre vize al Ambasadei SUA in Republica Moldova.